• Gelaatsverzorging

  • Gelaatsverzorging

Stacks Image 4
My Image
My Image
My Image
My Image

basic treatment (45 min) 35€
Tijdens de jongere levensjaren legt men een basis voor een gezonde huid op latere leeftijd. Ginkel’s Vitamine E Face Care is speciaal ontwikkeld voor vroegtijdige bescherming, verzorging en voeding van de huid. Vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf terwijl verder belangrijke actieve ingrediënten als calendula, shea butter en voedende plantaardige oliën bij dragen aan de vitaliteit van de huid. Reiniging van het gelaat , tonic, scrub, vapozone , korte massage bij geen acne, masker en dagcreme.
aloë & green tea treat (60min) 45€
Stress, weinig tijd voor gezond eten en veel gebruik van douche en bad zijn kenmerken die bij de 30+ fase in het leven horen. De huid heeft het dan ook zwaar en vertoont vaak een verstoorde vochtbalans (te droog) en mist een vitale uitstraling. Ginkel’s Aloë Vera Face Care zorgt door de bijzondere, verzorgende en hydraterende eigenschappen van aloë vera voor een effectieve huidverzorging en het behoud van een vitale huid. Naast de hoge doseringen aloë vera bevat deze serie aanvullende actieve ingrediënten als: groene thee extract, shea butter, panthenol en vitamine E.
Reiniging van het gelaat met melk, diep reinigende mousse;, scrub, vapozone verwijderen van onzuiverheden, massage, masker tonic en dagcreme


Collageen treatment (70min) 50€

Zo rond de 40 jaar beginnen ook bij de verzorgde huid de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden. De souplesse en veerkracht van de huid worden minder en eerste rimpeltjes en kraaienpootjes tekenen zich af. Ginkel’s Collagen Face Care is speciaal geformuleerd om de verouderende huid weer glans en een vol aanzicht te geven. Hoogwaardige actieve ingrediënten als Matrixyl® (stimuleert aanmaak collageen) en retinol dragen bij aan de bestrijding van de zichtbare tekenen van huidveroudering. De werking wordt verder ondersteund door verzorgende plantaardige oliën en shea butter.
Reiniging van het gelaat met melk, diep reinigende mousse;, scrub, vapozone verwijderen van onzuiverheden, massage, masker tonic en dagcreme


Argan anti Age treatment (75min) 55€

Mooi 50+ worden is geen illusie meer! Ginkel’s Argan Face Care is een lijn van cosmeceuticals die uw huid er vele jaren jonger uit kan laten zien. Gepatenteerde plantaardige actieve ingrediënten als Symglucan® en Sepilift DPHP® gecombineerd met de krachtige Marokkaanse argan olie zorgen voor een diepe stimulerende en verzorgende werking. Ze ondersteunen herstel van de vochtbalans, stimuleren de aanmaak van fibroblasten, elastine en collageen, beschermen de huidcellen tegen de schadelijke invloed van UV straling en vormen een barrière tegen de verouderende invloed van vrije radicalen.
Reiniging van het gelaat met melk, diepte reiniging ;, scrub, vapozone verwijderen van onzuiverheden, luxueuse massage, masker ,tonic en dagcreme


Glycol treatment (90min)  55€

Een fruitzuurpeeling is een peeling die de bovenste laag van de huid verweekt. Doordat de dode huidcellen niet meer samenplakken, gaat de huid versneld afschilferen. In de diepere huidlagen wordt de productie van collageen- en elastinevezels geactiveerd waardoor de huid gladder, voller en egaler wordt. Door de versnelde celdeeling zal de huid zich in korte tijd vernieuwen, waardoor pigmentvlekjes en oneffenheden verminderen en de huid een jonger aanzien krijgt.
Door het afschilferen van de dode huidcellen worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en minder snel gaan ontsteken. Hierdoor is deze peeling ook geschikt voor mensen met een onzuiver huidtype.
Na een fruitzuurbehandeling is de huid extra gevoelig voor zonnebrand. Speciaal om het herstel te bespoedigen en goed te beschermen tegen de zon, levert Ginkel’s Cosmetica ook een hoogwaardige After Care Balm met SPF 30.
Reiniging van het gelaat met melk, diepte reiniging ;, scrub, vapozone verwijderen van onzuiverheden,eventueel massage,reiniging masker ,tonic en dagcreme


Nature treatment (75 -90 min) 65€

Elke huid vraagt om een specifieke verzorging! deze gelaatsverzorging wordt a la minute afgestemd op uw huidtype en uw huidconditie met niets dan natuurlijke producten. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en in overleg met de huidspecialiste.

uniek in de regio!

Deep cleansing mask 5€

Thermo mask/peel off 10€

ampules 5€

Men's skin treatment (60min) 45€

Gelaatsverzorging met aangepaste producten die je rimpeltjes doen vervagen, met een mooie en gladde huid als resultaat! producten met allantoïne, zoethoutextract, kamille, provitamine B5 (panthenol), Q10, aloë vera, actieve algen en vitamine E.

Stacks Image 8