Essentielle de plaats waar beauty, wellness en sauna elkaar ontmoeten

Essentielle

Gelaatsverzorging

Label Text
Collageen treatment (65min) 65€

Zo rond de 40 jaar beginnen ook bij de verzorgde huid de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar te worden. De souplesse en veerkracht van de huid worden minder en eerste rimpeltjes en kraaienpootjes tekenen zich af. Ginkel’s Collagen Face Care is speciaal geformuleerd om de verouderende huid weer glans en een vol aanzicht te geven. Hoogwaardige actieve ingrediënten als Matrixyl® (stimuleert aanmaak collageen) en retinol dragen bij aan de bestrijding van de zichtbare tekenen van huidveroudering. De werking wordt verder ondersteund door verzorgende plantaardige oliën en shea butter.
Reiniging van het gelaat met melk, diep reinigende mousse;, scrub, vapozone verwijderen van onzuiverheden, massage, masker tonic en dagcrème.

Label Text
Argan anti-age treatment (70min) 75€

Mooi 50+ worden is geen illusie meer! Ginkel’s Argan Face Care is een lijn van cosmeceuticals die uw huid er vele jaren jonger uit kan laten zien. Gepatenteerde plantaardige actieve ingrediënten als Symglucan® en Sepilift DPHP® gecombineerd met de krachtige Marokkaanse arganolie zorgen voor een diepe stimulerende en verzorgende werking. Ze ondersteunen herstel van de vochtbalans, stimuleren de aanmaak van fibroblasten, elastine en collageen, beschermen de huidcellen tegen de schadelijke invloed van UV straling en vormen een barrière tegen de verouderende invloed van vrije radicalen.
Reiniging van het gelaat met melk, diepte reiniging ; scrub, vapozone verwijderen van onzuiverheden, luxueuze massage, masker, tonic en dagcrème.

Label Text
Nature treatment (75-90 min) 80€
uniek in de regio!

Elke huid vraagt om een specifieke verzorging! deze gelaatsverzorging wordt a la minute afgestemd op uw huidtype en uw huidconditie met niets dan natuurlijke producten. Afhankelijk van uw persoonlijke wensen en in overleg met de huidspecialiste.

Deep cleansing mask 5€
Thermo mask/peel off 10€
Ampules 5€

Label Text
ROSA SKIN CARE 60€

Rosa Skin Care! Een unieke lijn speciaal ontwikkelde cosmetica voor de huidtypen met rosacea of couperose. De Rosa Skin Care helpt bij het kalmeren van de rode, geïrriteerde huid en ondersteunt het herstel van de huidflora met behulp van hydraterende en kalmerende natuurlijke ingrediënten. Optimale verzorging voor een kwetsbaar huidtype.

Label Text
Basic treatment (45 min) 50€

Tijdens de jongere levensjaren legt men een basis voor een gezonde huid op latere leeftijd. Ginkel’s Vitamine E Face Care is speciaal ontwikkeld voor vroegtijdige bescherming, verzorging en voeding van de huid. Vitamine E beschermt de huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf terwijl verder belangrijke actieve ingrediënten als calendula, shea butter en voedende plantaardige oliën bij dragen aan de vitaliteit van de huid. Reiniging van het gelaat , tonic, scrub, vapozone , korte massage bij geen acne, masker en dagcreme.

Label Text
Aloë & green tea treatment (55min) 60€

Stress, weinig tijd voor gezond eten en veel gebruik van douche en bad zijn kenmerken die bij de 30+ fase in het leven horen. De huid heeft het dan ook zwaar en vertoont vaak een verstoorde vochtbalans (te droog) en mist een vitale uitstraling. Ginkel’s Aloë Vera Face Care zorgt door de bijzondere, verzorgende en hydraterende eigenschappen van aloë vera voor een effectieve huidverzorging en het behoud van een vitale huid. Naast de hoge doseringen aloë vera bevat deze serie aanvullende actieve ingrediënten als: groene thee extract, shea butter, panthenol en vitamine E.

Label Text
QUICK FACIAL (30min) 35€

Ideaal voor een snelle reiniging van de huid tijdens de middagpauze

Label Text
SKIN CARE FOR MEN (60min) 55€

Skin Care for Men is helemaal trending. Ook mannen gaan massaal aan de huidverzorging en lopen steeds gemakkelijker binnen bij de barbier, kapper en schoonheidsspecialist.  deze verzorging is speciaal afgestemd op de mannelijke huid.

Image

Afspraken kunnen enkel geannuleerd worden tot 7 kalenderdagen voor de afspraak, dit zonder kosten.
Afspraken die verplaatst worden dienen minstens 48u op voorhand verplaatst te worden anders wordt hier een forfaitaire kost van 50% aangerekend van het bedrag


Geen Bancontact aanwezig dus graag enkel betaling cash of met payconiq.

Vindt u uw keuze niet tussen onze arrangementen? Wij luisteren graag naar uw wensen om een arrangement op maat te maken. Hilde


Voor de algemene voorwaarden klik hier
Hilde Cortvrindt Zandstraat 11 3200 Aarschot BE 0636.702.060 - Tel 0485 38 51 44


ObscureMyEmail

Label Text
SKIN CARE FOR MEN (60min) 55€

Skin Care for Men is helemaal trending. Ook mannen gaan massaal aan de huidverzorging en lopen steeds gemakkelijker binnen bij de barbier, kapper en schoonheidsspecialist.  deze verzorging is speciaal afgestemd op de mannelijke huid.