Essentielle de plaats waar beauty, wellness en sauna elkaar ontmoeten

Essentielle

HIFU

Label Text


Dit is een unieke behandeling op basis van ultrasound en de energie die vrijkomt tijdens deze behandeling zorgt er voor dat de collageen aanmaak een sterke boost krijgt.
Zo zijn we in staat om de huid op een natuurlijke manier te liften en te verstevigen. Een schitterend alternatief voor een facelift. Dit zonder littekens of hersteltijd.
HIFU (High Intensity Focussed Ultrasound) is de gouden standaard op vlak van face en Necklifting. De resultaten, die met deze methode worden bekomen, zijn ronduit spectaculair. Raadpleeg hiervoor gerust het internet voor voor- en na-foto?s. Het principe van de behandeling is gebaseerd op het effect van hoog intensieve ultrasound golven. Deze dringen dieper door in de huid dan een laser, waardoor een zeer intensieve lifting van gelaat, hals en décolleté wordt bekomen. Reeds na één behandeling is het resultaat zichtbaar. In de medische wereld wordt de techniek van HIFU reeds lang gebruikt bij kankerbehandelingen. De ultrasound verwarmt de huidlagen, waardoor de collageenproductie wordt gestimuleerd en de huid langzaam gelift wordt.

Vanaf 200€ afhankelijk van de zone

Image

Afspraken kunnen enkel geannuleerd worden tot 7 kalenderdagen voor de afspraak, dit zonder kosten.
Afspraken die verplaatst worden dienen minstens 48u op voorhand verplaatst te worden anders wordt hier een forfaitaire kost van 50% aangerekend van het bedrag


Geen Bancontact aanwezig dus graag enkel betaling cash of met payconiq.

Vindt u uw keuze niet tussen onze arrangementen? Wij luisteren graag naar uw wensen om een arrangement op maat te maken. Hilde


Voor de algemene voorwaarden klik hier
Hilde Cortvrindt Zandstraat 11 3200 Aarschot BE 0636.702.060 - Tel 0485 38 51 44


ObscureMyEmail